Doorgaan naar hoofdcontent

nationale vrijwilligersdag de Zonnebloem

Vakantievrijwilliger C.R.E.C. Gabeler MPSdeZonnebloem https://mijn.zonnebloem.nl/afdelingen/nationaal-bureau/activiteiten/2018/12/nationale-vrijwilligersdag Zag net na het inloggen op de site van de Zonnebloem dat 7 December de Nationale vrijwilligersdag was. Heb het dit jaar niet eerder mee gekregen, helaas. is nu 23:30, maar bedankt aan alle vrijwilligers die hun best doen!

 via de mail las ik: Op deze ook voor jou bijzondere Nationale Vrijwilligersdag willen we even stilstaan bij de kracht van ons lokale netwerk. Bij de grote betekenis van wat wij voor mensen met een lichamelijke beperking doen. En bij de niet te onderschatten rol die jij daarin speelt.
Bedankt voor je hartverwarmende inzet!

 meer van de agenda via https://mijn.zonnebloem.nl/agenda

  ad me on MeWe

Reacties

Populaire posts van deze blog

Meld.Online - Meldpuntonline@gmail.com +31622869860

Meld.Online - Meldpuntonline@gmail.com +31622869860 Meld.Online  - Meldpuntonline wil informatie geven over mogelijke meldpunten. http://meldpuntonline.blogspot.nl/ lijst / MELD.NL Doe een melding A TOT Z http://meldonline.blogspot.nl/ zie bijvoorbeeld : https://www.fraudehelpdesk.nl/ https://www.politie.nl/themas/internetoplichting.html https://www.centrumseksueelgeweld.nl/